Abstract
No abstract available.
ILIA: Investigaciones Latinoamericanas en Ingeniería y Arquitectura, No. 01, 2024: 213-216.
References
A. GARCÍA, G. M. CASADO y A. GARCÍA, «Una visión global y actual de los edulcorantes. Aspectos de regulación,» 7 2013. [En línea]. Available: https://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112013001000003.
J. E. MORALES TOT, «Cuantificación de Aspartame y Acesulfame-k por Cromatografía Líquida de Alta Resolución (HPLC),» Honduras, 2007.
M. A. REYES ASTO, «Edulcorantes artificiales en la industria alimentaria,» Trujillo, Perú, 2017.
A. I. SWEETENERS, «Association International Sweeteners,» [En línea]. Available: https://www.sweeteners.org.
B. G, Low-calorie sweeteners - From molecules to mass markets, S. Karger AG: New York, 1999.
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by-nc/4.0/88x31.png)
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Copyright (c) 2024 C. Alfaro, J. Escobar, N. Escobar, F. López (Autor/a)